Voerendaals Vebego één van de grootste schoonmaakbedrijven

Foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 2/01/2023 om 09:22
Laatst bewerkt op 2/01/2023 om 10:30

Met het samenvoegen van negen schoonmaakbedrijven groeit het Voerendaalse familiebedrijf Vebego tot één van de grootste in Nederland. Vanaf 1 januari gaan de bedrijven verder onder de naam Vebego Cleaning Services.

De samenvoeging bestaat vooral uit diverse takken van Hago. Ook de sociale werkplek Balanz Facilitair gaat deel uitmaken van het nieuwe bedrijf. Op deze manier kunnen ook mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben in de branche aan de slag. 

Door de samenvoeging kan Vebego Cleaning Services meer maatwerk leveren aan haar klanten. In februari 1943 werd het familiebedrijf opgericht door Tonny Goedmakers als glazenwassersbedrijf. Vanaf dit jaar telt het bedrijf ruim 8.000 werknemers die actief zijn bij meer dan 2.500 klanten.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties