Vince Meurders wint challenge en wordt hotelmanager

foto: iStock
Gepubliceerd op 11/01/2024 om 09:40
Laatst bewerkt op 11/01/2024 om 10:27

De 22-jarige Vince Meurders uit Voerendaal mag zich vanaf september een jaar lang directeur noemen van twee top hotels aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Hij won woensdag de Nxt GM Challenge. 

In de finale wist hij af te rekenen met concurrent Constantin Benesch uit Oostenrijk. De challenge van HotelloTOP is een mooie kans voor de jonge Voerendaler om zich direct in de top van de horeca te settelen. Omdat het vaak een lange en moeilijke weg is om zich op te werken na de studie kiezen velen al snel voor een functie in een andere sector. Het doel van de wedstrijd is om er voor te zorgen dat afgestudeerden behouden blijven voor de horeca. In totaal namen zeven studenten van de hotelscholen in Nederland deel aan de wedstrijd. 

NH Schiller en NH Caransa zijn de twee hotels die de Voerendaler gaat leiden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties