VIDEO: Vier dagen voeten van de vloer in Brunssum

Foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 4/07/2024 om 11:13
Laatst bewerkt op 5/07/2024 om 09:14

In Brunssum gaat vandaag de Parade van start. Dare to Dance is het thema van dit jaar. ZO-NWS 'danst' dagelijks mee met een speciaal programma.

'Parade Brunssum Inside' is de titel van een journaal dat ZO-NWS produceert in nauwe samenwerking met de organisatie van de internationale Worldfestival Parade. De gemeente staat tot en met zondag in het teken van dans en muziek, met voorstellingen in het Openluchttheater, activiteiten op het festivalterrein in het Vijverpark en, op zondag, de grote Parade Optocht door het centrum van Brunssum. De organisatie verwacht 13 internationale dansgroepen.

"Parade Brunssum Inside' laat je dagelijks getuige zijn van de verschillende activiteiten rond het festival. Het programma blikt terug en kijkt vooruit. 

In de eerste aflevering van 'Parade Brunssum Inside' word je getrakteerd op prachtige beelden van de Worldfestival Parade in 2022. Ron Kamerman en Maurice Velraeds van de organisatie laten zien hoe Brunssum zich heeft voorbereid op het festival dit jaar. 'Parade Brunssum Inside' wordt gepresenteerd door Ton van Hoorn en Sijtje Terpstra. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties