VIDEO: Sjilvendse Social Sofa feestelijk onthuld

Gepubliceerd op 14/06/2024 om 09:20
Laatst bewerkt op 14/06/2024 om 09:54

De Sjilvendse Social Sofa, is donderdag feestelijk onthuld. De met mozaïek beklede betonnen bank heeft een vaste plek gekregen aan de A ge Water, ter hoogte van de apotheek. Aan de bank is door vrijwilligers zo'n driekwart jaar gewerkt.

De bank heeft als doel mensen met elkaar in contact te laten komen en ontmoeting te stimuleren en dat bleek al te werken tijdens het maken van de unieke bank. Vrijwilligers kwamen gedurende zo'n driekwart jaar geregeld bij het gemeentelijk depot van de buitendienst in Schinveld bij elkaar om de mozaïeksteentjes te knippen en te plakken. 

Op het bankje zijn markante elementen vanuit het dorp te herkennen. Zo zijn onder andere de kerk, de Hoej-geet en de Schotse hooglanders te zien.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties