VIDEO: Parade Brunssum Inside over opening en jeugdvoorstelling

foto: Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 5/07/2024 om 10:15
Laatst bewerkt op 5/07/2024 om 12:24

In deze aflevering van Parade Brunssum Inside kijken we kort terug op de donderdag met onder meer de opening en avondvoorstellingen. Ook de jeugd wordt betrokken bij de Parade, onder meer via een jeugdvoorstelling in het openluchttheater. Verder een gesprek met burgemeester Wilma van der Rijt en wethouder Hugo Janssen over het belang van de Parade voor Brunssum.

Parade Brunssum Inside is de titel van een journaal dat ZO-NWS produceert in nauwe samenwerking met de organisatie van de Worldfestival Parade Brunssum. De gemeente staat tot en met zondag in het teken van dans en muziek, met voorstellingen in het Openluchttheater, activiteiten op het festivalterrein in het Vijverpark en, op zondag, de grote Parade Optocht door het centrum van Brunssum. De organisatie verwacht 13 internationale dansgroepen.

Parade Brunssum Inside laat je dagelijks getuige zijn van de verschillende activiteiten rond het festival. Het programma blikt terug en kijkt vooruit. 

Presentatie: Ton van Hoorn en Sijtje Terpstra.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties