VIDEO: Laatste aanwijzingen voor vrijwilligers Parade Brunssum

Gepubliceerd op 27/06/2022 om 09:21
Laatst bewerkt op 28/06/2022 om 10:50

De Paradeweek is begonnen en dus kregen de vrijwilligers van het wereldfesival in Brunssum zondag de laatste aanwijzingen en info van het bestuur.

De ruim 300 vrijwilligers gaan onder andere de 12 groepen helpen tijdens hun verblijf. Die gezelschappen zijn uitgezocht door Jasper van Laanen, die daarmee zijn moeder, Hélène van Laanen, opvolgt. De opa van Jasper, Zef Hendriks, was in 1953 één van de grondleggers van de eerste parade in Brunssum. 

Corona is niet helemaal van de kaart geveegd en daarom was het onmogelijk om groepen uit alle werelddelen te contracteren maar met dansers uit Afrika, Zuid-Amerika en Europa kon er toch een internationaal programma tot stand gebracht worden.

De parade begint donderdag maar de eerste groepen worden al eerder deze week verwacht.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties