VIDEO: Herhaling optocht ZLF Schimmert op tv bij ZO-NWS

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 6/09/2023 om 10:00
Laatst bewerkt op 9/09/2023 om 11:36

Bij streekomroep ZO-NWS is dit weekend nogmaals de optocht van het ZLF in Schimmert te zien. Op zondag 16 juli trokken zo'n 50 schutterijen door de straten van Schimmert.

Schutterij St. Sebastiaan uit Schimmert organiseerde dit jaar het ZLF. Het Zuid-Limburgs Schuttersfeest (ZLF) werd tot twee keer toe uitgesteld vanwege de coronacrisis. In 2021 waren alle grote evenementen afgelast en begin vorig jaar was er nog grote onzekerheid en daardoor was de voorbereidingstijd te kort.

Het ZLF wordt ook wel klein-OLS genoemd omdat het na het Oud Limburgs Schuttersfeest het grootste schuttersevenement is in het zuiden van onze provincie.

Kijk zaterdag en zondag om 10.00, 14.00, 18.00 en 22.00 uur via de televisie naar de bonte stoet van schutterijen. Of kijk online via de website, Youtube en Facebook.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties