VIDEO: Ger en Nancy Rademakers Stadsprinsenpaar in Brunssum

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 11/11/2023 om 14:30
Laatst bewerkt op 11/11/2023 om 22:09

Ger en Nancy Rademakers zijn uitgeroepen tot Stadsprinsenpaar van Brunssum. Dat gebeurde zaterdag klokslag 14.00 uur tijdens de Vasteloaves Oapening op het Lindeplein.

Ze presenteerden zich vervolgens met een eigen gemaakte Broenssemse sjlager aan het uitzinnige carnaval vierend publiek.

Ger en Nancy zijn geen onbekenden binnen de Broenssemse vasteloavend. Zo zijn zij vaak te vinden in hun stamkroeg aan de Ouwe Mert. Ger is een van de kartrekkers van de Oud Broenssemmer narremiddig en de narregarde van de Ouwe Mert. Nancy is hier ook veelvuldig te vinden als Annie oes Bennekom. Nancy is tevens de jongste dochter van oud voorzitter Jan Schrijen van de Karnavalsroad Broenssem.

Ger en Nancy zullen dit seizoen regeren met als motto: "Geboare in ozze geweldige Sjtad Broenssem, kieke vieër d’r noa oet om doer os Parelrieeëk te goan, bie alle vereiniginge en angere organisaties in jekere buurt. Same, is os motto dizze vasteloavend, zonger gezever en mit respect veur elkaar, zoe wie ut zich gehuurt!"

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties