VIDEO: Bijzonder afscheid burgemeester Landgraaf

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 21/05/2021 om 11:13
Laatst bewerkt op 21/05/2021 om 11:25

De gemeenteraad van Landgraaf heeft donderdag een bijzondere raadsvergadering gehouden. Op de agenda stond het vertrek van burgemeester Raymond Vlecken.

Na ruim elf jaar burgemeester van Landgraaf te zijn geweest vertrekt de burgervader nu naar de gemeente Weert. Daar krijgt hij op 1 juni de ambtsketen omgehangen. 

Tijdens de besloten bijeenkomst kreeg de vertrekkend burgemeester de eremedaille van de gemeente Landgraaf overhandigd. In verband met de coronamaatregelen was er geen afscheidsreceptie voor de bevolking.

Onlangs werd bekend dat Jan Schrijen waarnemend burgemeester wordt in Landgraaf. Hij zal deze post waarnemen tot er een nieuwe burgemeester benoemd is.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties