Verdachte zaak dode Heerlense had directe link met motorbende

Gepubliceerd op 10/10/2021 om 09:34
Laatst bewerkt op 11/10/2021 om 10:54

Charel P., die vastzit op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 34-jarige Sihem Ouazil uit Heerlen, had nauwe banden met de wereld van een brotherhood, een soort van motorbende.  

P. was lid van motorclub Sind Miedo en had de leiding over een chapter, tot hij vorig jaar gedegradeerd werd tot prospect door de leiding van de club omdat hij zich niet aan afspraken zou hebben gehouden. 

Dit was te zien in een aflevering van Danny & The Brotherhood. Volgens misdaadsite Boevennieuws.pro was Charel P. in 2017 slachtoffer van een gewelddadige ontvoering in verband met een hoogoplopend drugsconflict. 

Hij werd hierbij met een mes in zijn nek gestoken en kreeg klappen. Een en ander vond in Soest plaats. Vier verdachten werden in deze zaak uiteindelijk veroordeeld tot celstraffen. Charel P. zit sinds vrijdag achter slot en grendel in de zaak van zijn dode vriendin Sihem Ouazil.

Haar lichaam werd donderdagavond gevonden in een geparkeerde auto bij het Van der Valk hotel in Eemnes. Zij werd toen al geruime tijd vermist. De recherche is nog volop bezig met het onderzoek in deze zaak. 

Reclame

Advertenties