Verdachte van moord op Heerlense Jantien langer vast

Foto © ZO-NWS I Bjorn Thimister
Gepubliceerd op 10/12/2021 om 10:55
Laatst bewerkt op 10/12/2021 om 11:09

De man (50) uit Heerlen, die verdacht wordt van het plegen van de moord op zijn ex-vriendin Jantien de Graaf (55), moet langer in de cel blijven. Op 25 januari is een pro forma-zitting in deze zaak. Dat laat justitiewoordvoerster Renate Peters weten aan ZO-NWS. 

De vrijgezelle Jantien de Graaf werd op 8 september dood in haar flatwoning aan de Laurierstraat in de wijk Passart gevonden. Het stoffelijk overschot van de vrouw werd volgens opsporingsbronnen aangetroffen op de bank in haar woonkamer. Zij moet rond 2 of 3 september om het leven zijn gebracht. 

Uit onderzoek van deze omroep blijkt dat Jantien de Graaf, die ook wel Jamira werd genoemd, in 1965 werd geboren in het Drentse Emmen. Sinds een aantal jaar woonde zij aan de Laurierstraat in Heerlen. Daarvoor stond zij ingeschreven op adressen in onder andere Emmen, Hoogeveen, Zwolle, Heerlen en Eygelshoven.

In die tijd trouwde zij met twee verschillende mannen, waarvan zij uiteindelijk ook weer scheidde. Uit die twee huwelijken volgden in totaal vier kinderen die verspreid door het land wonen. 

 
 

Tags
Reclame

Advertenties