Veiling Roda-shirts brengt 6304 euro op

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 20/03/2022 om 15:37
Laatst bewerkt op 20/03/2022 om 21:11

Een veiling van wedstrijdshirts van Roda JC heeft 6304 euro opgebracht. Het geld gaat naar het Oekraïense Rode Kruis. 

Het gaat om door spelers gesigneerde shirts van de vorige week gespeelde thuiswedstrijd tegen De Graafschap. De wedstrijd stond geheel in het teken van hulp voor Oekraïne.

Het shirt dat door Benjamin Bouhouari (rugnummer 35) gedragen was bracht het meeste op via de online veiling van matchwornshirt.com. De hoogste bieder legde daar 725 euro voor op tafel. Het tweede hoogste bod ging naar het wedstrijdshirt van Dylan Vente (rugnummer 9). Dat bracht 589 euro op.

De thuiswedstrijd van Roda JC tegen De Graafschap van maandagavond stond volledig in het teken van hulp voor Oekraïne. Verschillende initiatieven werden in gang gezet om geld in te zamelen voor het Oekraïense Rode Kruis. Zo ging ook de volledige opbrengst van de tickets naar het goede doel.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties