Uitbreiding Flexiforum in Kerkrade gestart

foto: gemeente Kerkrade
Gepubliceerd op 10/11/2023 om 09:00
Laatst bewerkt op 10/11/2023 om 10:30

In Kerkrade is donderdag het startsein gegeven voor de uitbreiding van het Flexiforum.  Voor deze uitbreiding van het bedrijfsverzamelgebouw wordt het voormalige Sancta Maria College verbouwd.

Door de verbouwing wordt circa 2.000 m² vloeroppervlakte toegevoegd aan het bestaande Flexiforum, dat vanwege het grote succes al na korte tijd zat te springen om meer ruimte. Sinds de openstelling in 2020 hebben zich 44 bedrijven gevestigd in het gebouw. Verantwoordelijk wethouder Tim Weijers gaf het officiële startsein door met een kraan het kunstwerk van de school te verwijderen. Het kunstwerk keert na verbouwing terug als eerbetoon naar het Sancta Maria College.

Het gebouw wordt flink verbouwd en passend in deze tijd gebeurt dat duurzaam. Zo gaat het gebouw van het gas af en worden zonnepanelen geplaatst. Eind 2024 moet het gebouw klaar zijn en dan kunnen de eerste huurders hun intrek nemen.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties