Tweede week van Schrit_tmacher festival start met wereldpremiere in Kerkrade

foto: iStock
Gepubliceerd op 26/02/2024 om 09:28
Laatst bewerkt op 26/02/2024 om 10:23

De tweede week van het prestigieuze Schrit_tmacher festival gaat maandagavond in Kerkrade van start met 'Until we sleep'. Een bijzondere dansvoorstelling van de bekroonde Britse hiphop-choreograaf Botis Seva.

In het Kerkraadse theater kunnen bezoekers vanaf 19.00 uur genieten van de Britse hiphop formatie Far From The Norm. In een 60 minuten durende voorstelling worden met een mix van dansstijlen en theater hedendaagse vraagstukken uitgebeeld.

Het festival werd voor het eerst in 1993 georganiseerd in Aken en is sindsdien uitgegroeid tot een grensoverschrijdend evenement met optredens in onder andere Heerlen en Kerkrade. De 29e editie van het festival duurt nog tot 24 maart.

Kijk op de website van het Schrit_tmacherfestival voor het volledige programma.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties