Tweede Landgravenaar aangehouden voor woninginbraak in Maastricht

foto: iStock
Gepubliceerd op 12/12/2023 om 16:29
Laatst bewerkt op 12/12/2023 om 18:06

De politie heeft een tweede man uit Landgraaf aangehouden. De 32-jarige man is de tweede verdachte die wordt opgepakt in verband met een woninginbraak in Maastricht. Eerder kwam al een 38-jarige man, eveneens uit Landgraaf, in beeld bij de politie.

De mannen worden ervan verdacht in juni 2022 een woning op de Ponjaardruwe binnengedrongen te zijn. De 84-jarige bewoner schrok rond 3.15 uur waker toen de twee mannen in zijn slaapkamer stonden. Het slachtoffer werd in bedwang gehouden en uiteindelijk gingen de overvallers ervandoor met de kluis.

Na intensief speurwerk en aandacht voor de zaak in het televisieprogramma Opsporing Verzocht kwamen de mannen in beeld bij de politie. De eerste verdachte werd al in november aangehouden en zit sindsdien vast.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties