Turnsters GV Olympia KFC in de prijzen gevallen

foto | GV Olympia KFC
Gepubliceerd op 3/03/2023 om 13:36
Laatst bewerkt op 3/03/2023 om 16:56

Diverse leden van GV Olympia KFC zijn onlangs weer in de prijzen gevallen. Daarnaast wisten zij zich te plaatsen voor de volgende ronde van de gymnastiekwedstrijden.

Lizzy Goertzen behaalde een derde plek op haar tweede plaatsingswedstrijd. Lizzy vormt samen met enkele leden van SVO Schinnen een team en zij hebben zich nu geplaatst voor de meerkampfinale op 26 maart in Echt.

Merel Bilderbeek, Tess Senden en Isa Marx waren ook succesvol. Merel en Tes kwamen samen met drie meisje van Albatros uit Nuth in actie als een team. Zij behaalden een tweede plaats en daarnaast werden zijn ook tweede in het seizoenskampioenschap. Individueel wisten de meisjes zich ook te plaatsen voor de individuele meerkamp. Het team van Iva eindige als derde in het seizoenskampioenschap.

De jongste turnsters hebben deelgenomen aan de minicup. Alle deelneemsters kregen een beker en wisten zich te plaatsen voor de tweede minicup.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties