Traumahelikopter ingezet bij eenzijdig ongeluk

foto © ZO-NWS | Uwe Heldens
Gepubliceerd op 25/08/2023 om 16:30
Laatst bewerkt op 26/08/2023 om 08:45

De bestuurster van een auto met Nederlands kenteken is zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de B56n ter hoogte van Tüddern. Ze werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. 

Het slachtoffer, een 57-jarige vrouw uit Weert, reed omstreeks 14.15 uur in de richting van Born naar Gangelt. Door een nog onbekende oorzaak kwam de auto in de vangrail terecht, sloeg over de kop en kwam op een lager gelegen veldweg op zijn kant tot stilstand.

Nadat de brandweer het dak van het voertuig had verwijderd kon de vrouw uit haar benarde positie bevrijd worden. Daarna is ze met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is verder niets bekend.

foto © ZO-NWS | Uwe Heldens

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties