Trainer Kevin Hofland maakt comeback in betaald voetbal

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 27/03/2024 om 10:17
Laatst bewerkt op 27/03/2024 om 10:51

Voetbaltrainer Kevin Hofland (44) keert komend seizoen terug in het betaald voetbal. Hij heeft een eenjarig contract getekend bij Eerste Divisieclub Helmond Sport. De in Bingelrade woonachtige Brunssumer is op dit moment werkzaam bij de amateurs van SV Meerssen (Derde Divisie).

De zevenvoudig international heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij wilde terugkeren in het betaald voetbal waar hij, althans als trainer, tot nu toe niet bijster succesvol was. Bij Fortuna Sittard, Vfl Wolfburg en Willem II kreeg hij voortijdig zijn congé. Hofland: "Dat ik nu de gelegenheid heb om bij een ambitieuze club als Helmond Sport aan de slag te kunnen maakt het extra mooi."

Jurgen Streppel, technisch manager bij Helmond Sport en voorheen hoofdcoach bij Roda JC, zegt blij te zijn dat Hofland voor Helmond Sport gekozen heeft. "Met Kevin gaan we ons richten op het nieuwe seizoen."

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties