Toon Hermanshuis Heerlen eindpunt sponsortocht

foto: Peter Tillmann
Gepubliceerd op 13/09/2023 om 09:31
Laatst bewerkt op 13/09/2023 om 10:51

Het Toon Hermans Huis in Heerlen is 1 oktober het eindpunt van de sponsorloop van Saskia Leenders-Wolfs. Als start van de borstkankermaand loopt zij 100 kilometer van Weert naar Heerlen. 

De loop start om 7.30 uur bij het Toon Hermans Huis in Weert. Via de vestigingen in Roermond, Sittard en Maastricht eindigt de sponsortocht omstreeks 21.00 uur op het Wilhelminaplein in Heerlen. De Toon Hermans Huizen zijn bijzondere ontmoetingsplaatsen voor mensen die leven met en na kanker.

Jaarlijks krijgen ruim 100.000 mensen de diagnose kanker en overlijden 40.000 mensen daaraan. Ook Saskia kreeg twee keer de diagnose borstkanker en wil met deze sportieve uitdaging de naamsbekendheid van de Limburgse Toon Hermans Huizen verbeteren. Daarnaast wil Saskia zoveel mogelijk geld inzamelen. De opbrengst die naar de Maarten van der Weijden Foundation gaat wordt gebruikt voor onderzoek om kanker te bestrijden.

Wil je Saskia ondersteunen doneer dan via www.geef.nl/nl/actie/de-weg-met-kanker

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties