Tirpan per direct weg bij Fortuna Sittard

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 7/09/2022 om 10:36
Laatst bewerkt op 7/09/2022 om 11:23

Verdediger Mickaël Tirpan heeft per direct eredivisionist Fortuna Sittard verlaten. De 28-jarige Belg keert terug naar zijn vorige werkgever de Turkse club Kasimpasa. 

Een opvallende keuze omdat de Belg na een jaar uitgeleend te zijn aan Fortuna daar juist vertrekken wilde. Volgens dagblad De Limburger deed de Turkse club een poos geleden een bod echter tot een deal kwam Fortuna niet. Hierdoor ontstond er volgens de krant een conflict tussen de voetballer en de Fortuna. Na de wedstrijd tegen FC Utrecht zit hij ziek thuis en heeft hij zich niet meer laten zien bij de club.

Zijn gedrag op de trainingen viel ook niet altijd in goede aarde bij de stafleden en zijn medespelers. In de voorbereiding op dit seizoen werd hij zelfs voor enkele dagen disciplinair geschorst en kreeg hij een hoge boete.

Fortuna heeft weliswaar een transfersom ontvangen voor de Belgische verdediger maar moet nu wel op zoek naar een transfervrij alternatief.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties