Tien jubilarissen bij fanfare Les Amis Réunis uit Ransdaal

foto © ZO-NWS | facebook Fanfare Ransdaal
Gepubliceerd op 26/10/2021 om 10:35
Laatst bewerkt op 26/10/2021 om 11:31

Dat fanfare Les Amis Réunis kan reken op veel trouwe leden blijkt uit het grote aantal jubilarissen dat zondag 7 november wordt gehuldigd. Dat gaat in gemeenschapshuis 't Wouves gebeuren.

Om 9.30 uur gaan de feestelijkheden van start met een kerkdienst in de Theresiakerk. Aansluitend worden de tien jubilarissen in het zonnetje gezet. Jo Sogelee is al 50 jaar lid van de vereniging en Herman Eussen krijgt een onderscheiding omdat hij 40 jaar muzikant is. Sepp Heugen, Gerard Kikken en Mart Braum zetten zich al 25 jaar in voor de vereniging. De overige jubilarissen zijn 12,5 jaar lid of zijn 25 jaar muzikant.

Ook Paul Erens wordt in het zonnetje gezet. Hij is al 12,5 jaar als instructeur verbonden aan de drumband van de fanfare. Na de huldiging geeft de fanfare vanaf 13.00 uur een concert dat voor iedereen gratis toegankelijk is.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties