Theo en Mia Leunissen-Bemelmans vieren 60e trouwdag

Gepubliceerd op 15/05/2024 om 09:45
Laatst bewerkt op 15/05/2024 om 11:33

Theo en Mia Leunissen-Bemelmans stapten op 13 mei 1964 in het huwelijksbootje. Burgemeester Petra Dassen-Housen heeft het diamanten bruidspaar namens de gemeente Kerkrade gefeliciteerd.

Het echtpaar woont sinds 2103 weliswaar in Terwinselen, maar hun beider 'roots' liggen in Puth. Beiden komen uit een boerengezin. De ouders van Theo runden in Puth een winkel en daar kwam Mia op zekere dag een zak meel bestellen. Sinds dat winkelbezoekje was het tweetal onafscheidelijk.

In 1970 hield het tweetal het boerenleven voor gezien en begonnen ze in Landgraaf een transportbedrijf. Inmiddels is dat bedrijf overgedragen aan de vijf zonen. Het huwelijk is ook nog gezegend met vier dochters.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties