SV Hulsberg promoveert naar derde klasse

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 7/06/2022 om 09:21
Laatst bewerkt op 7/06/2022 om 10:08

SV Hulsberg begon zondag als competitieleider aan de laatste wedstrijd van het seizoen. Met een 2-0 overwinning op mede-titelkandidaat Leonidas-W werd het kampioenschap veiliggesteld. 

Het was een mooi slot voor de competitie in de klasse 4a. De twee hoogst geplaatste ploegen die beide nog kampioen kunnen worden stonden samen op het veld. Daar waar Hulsberg genoeg had aan een gelijkspel moest de ploeg uit Wolder per se winnen. Al meteen na het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat SV Hulsberg onder leiding van trainer Patrick Dohmen voor de aanval ging. Na vijf minuten spelen kwam de ploeg uit Hulsberg op voorsprong door een snelle aanval over de linkerflank. 

In de verdere wedstrijd wisten beide ploegen nog volop kansen te creëren echter lukte het pas een kwartier voor het einde om met een afstandsschot de keeper van Leonidas voor de tweede maal te passeren. 

Na het laatste fluitsignaal vlogen de champagnekurken door de lucht en barste het feest los in Hulsberg. Ook burgemeester Eric Geurts was aanwezig om de kersverse kampioen te feliciteren met de titel en daarmee de promotie naar de derde klasse.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties