Succesvolle opschoonactie in Vrieheide

foto: gemeente Heerlen
Gepubliceerd op 30/05/2024 om 10:08
Laatst bewerkt op 30/05/2024 om 10:32

De opschoonactie in de Heerlense buurt Vrieheide is volgens de gemeente een groot succes. Bewoners en vrijwilligers kwamen massaal bijeen om hun buurt schoon te maken.

De actie is mogelijk gemaakt door diverse lokale organisaties en mocht rekenen op een grote opkomst van bewoners die hun handen uit de mouwen staken.

Ron Meyer van het Nationaal Programma Heerlen-Noord onderstreepte het belang van de opschoonactie: "Onze sociale inhaalrace begint met een wijk die schoon, heel en veilig is. Dat aan deze opschoonactie zoveel bewoners meedoen, bewijst hoe belangrijk een schone wijk is."

Woensdagmiddag werd één helft van de buurt onder handen genomen. In het najaar vindt nog een schoonmaakactie plaats en dan in de andere helft.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties