Spetterende feest op vooravond van OLS

foto © ZO-NWS | archief
Gepubliceerd op 18/04/2024 om 09:27
Laatst bewerkt op 18/04/2024 om 10:19

Met de feestband Bieske in het voorprogramma en de Schintaler als hoofdact komt het zeker goed met de stemming tijdens de feestavond van het OLS op zaterdag 29 juni.

De energieke Limburgstalige band Bieske begint om 20.00 uur met hun optreden in de feesttent in Doenrade. Met hun aanstekelijke muziek en pakkende teksten waarin de regionale cultuur en identiteit duidelijk terug te vinden zijn weten zij het publiek mee te krijgen, verwacht de organisatie. Aansluitend nemen de Schintaler het over met hun unieke combinatie van blaasmuziek en limbopop. Hits als Limburgse meid, Greumelevlaai, Veer höbbe zin d´r in, Welkom in Limburg en natuurlijk Sjöttefees bie os in ´t dörp mogen niet ontbreken.

De kaartverkoop voor de vooravond van het OLS is inmiddels gestart en zijn verkrijgbaar via www.ols2024.eu 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties