Speelgoedbeurs tijdens duurzaamheidsfestival

Gepubliceerd op 6/10/2023 om 09:59
Laatst bewerkt op 6/10/2023 om 10:34

Een onderdeel van het duurzaamheidsfestival van de gemeente Voerendaal is de jaarlijkse speelgoedbeurs van de parochie Voerendaal-Kunrade. Duurzaamheid zit ook in iets hergebruiken of iets doorgeven aan iemand anders. Dus ook speelgoed.

Naast het inzamelen in het Lautentiushome komt er nu ook een inzamelplek op het Duurzaamheidsfestival dat op zaterdag 14 oktober plaats vindt bij het Lubosch Land aan de Ransdalerstraat in Randsdaal. Van 11.00 tot 17.00 uur kan hier speelgoed ingeleverd worden waar kinderen op uitgekeken zijn, of toch echt te groot voor geworden zijn.

Doel is dat het Laurentiushome wordt omgebouwd tot speelgoedparadijs, waardoor Sinterklaas in de gemeente Voerendaal geen kind over hoeft te slaan.

Naast het inleveren van het speelgoed zijn er ook diverse informatiestands, workshops, presentaties en nog veel meer waarbij het thema duurzaamheid in de breedste zin centraal staat. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties