Slachtoffer explosie drugslab Brunssum in coma, geen politieverhoor mogelijk

foto © ZO-NWS
Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 23/02/2021 om 12:29
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

Eén van twee mannen die vrijdagavond gewond raakten bij een explosie tijdens de productie van synthetische drugs naast een woonwagen in Brunssum, ligt in coma. Hierdoor heeft de politie hem tot op heden nog niet kunnen verhoren. Dat bevestigen opsporingsbronnen dinsdag tegenover ZO-NWS. 

De in totaal twee ernstig gewond geraakte mannen liggen op dit moment nog altijd in het ziekenhuis van Aken. Het duo was ten tijde van de explosie, omstreeks 21.30 uur, in de schuur bij de woonwagen op het kampje aan de Rembrandtstraat. 

De schuur brandde uiteindelijk helemaal af. Het perceel waarop de woonwagen staat is eigendom van de gemeente Brunssum. Die bekijkt op dit moment wat er moet gebeuren aldaar, maar houdt op dit moment rekening met de persoonlijke omstandigheden van bovengenoemde mannen.  

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties