Secretaris RKSV Olympia doet stapje terug

Gepubliceerd op 9/12/2020 om 10:47
Laatst bewerkt op 9/12/2020 om 11:28

Johanna Reubsaet doet een stapje terug bij voetbalvereniging RKSV Olympia Schinveld. Zij vindt het tijd geworden om het stokje als secretaris van de vereniging over te dragen.

De familie Reubsaet is geen onbekende bij de Schinveldse vereniging. Echtgenoot Hub is jarenlang jeugdtrainer geweest en ook de kinderen hebben bij de club gevoetbald. Johanna begon als toeschouwer, maar werd in 1989 gevraagd om secretaris te worden van de jeugdafdeling. En dat is zij nog steeds.

Op aanraden van toenmalig voorzitter Henk Evers werd Johana in 2002 ook secretaris van de seniorenafdeling. Na 18 jaar vindt ze het goed geweest. Wel laat zij weten secretaris te blijven bij de jeugd. 

Voor haar rol binnen de voetbalvereniging kreeg zij eerder de zilveren bondsspeld van de KNVB en werd zij benoemd tot erelid van de vereniging. Hoogtepunt was de koninklijke onderscheiding die zij in 2015 ontving.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties