Schuttersparkloop op zaterdag 28 januari

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 23/01/2023 om 13:32
Laatst bewerkt op 23/01/2023 om 14:36

 

Hardlopers kunnen zaterdag hun schoenen weer aantrekken voor de Schuttersparkloop in Brunssum. De hardloopwedstrijd door het gelijknamige park in Brunssum wordt georganiseerd door de Parelloop.

De wedstrijden starten om 9.10 uur met de 3000 meter loop voor de starters en recreanten. Om 9.30 uur gaan de recreanten en wedstrijdlopers vanaf 16 jaar van start voor de 6 kilometer. Vervolgens is het de beurt aan de leerlingen van de basisschool. Om 10.15 uur gaan de leerlingen van de groepen 1 tot en met 4 van start voor hun 500 meter en vijf minuten later starten de bovenste vier groepen aan hun kilometer loop.

Hardlopers kunnen zich aanmelden via www.parelloop.nl of tot een half uur voor de wedstrijd het het wedstrijdsecretariaat in de buurt van de pompgebouwen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties