Schutterij Voerendaal organiseert dit weekend het 257e bondsfeest

foto: Facebook schutterij St. Sebastianus Voerendaal
Gepubliceerd op 1/09/2023 om 10:12
Laatst bewerkt op 1/09/2023 om 12:43

Bij de Koninklijke schutterij St. Sebastianus uit Voerendaal staat dit weekend alles in het teken van het bondschuttersfeest. De schutterij mag namelijk het 257ste en tevens laatste bondsfeest van het seizoen organiseren.

De feestelijkheden starten morgen met het erekruisschieten van de schuttersbond RKZLSB. De wedstrijd gaat om 10.00 uur van start op het terrein aan de Cortenbacherallee. Vanaf 19.30 uur wordt er voor jong en oud een kienavond georganiseerd in het feestpaviljoen.

De zondag staat volledig in het teken van het schuttersfeest. Vanaf 12.00 uur presenteren zich de deelnemende schutterijen en na de officiële opening vertrekt om 14.15 uur de optocht door de straten van Voerendaal. Na de optocht starten op het feestterrein de groeps- en individuele wedstrijden. Natuurlijk wordt er ook zondag op de bekende bölkes geschoten.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties