Samira Goffin nieuwe mei-koningin in Schinveld

foto © ZO-NWS | Sam Verbeek
Gepubliceerd op 7/05/2023 om 12:52
Laatst bewerkt op 8/05/2023 om 10:55

Mei-vereniging De Jonkheid in Schinveld heeft een nieuwe mei-koningin: Samira Goffin (19). In het jubileumjaar van De Jonkheid is ze de 68e mei-koningin.

Haar naam werd zondagmiddag bekendgemaakt bij het voormalige gemeentehuis. Vervolgens ging het met nestor Kane van Hoeije in optocht naar het woonadres van de Schinveldse aan de Burgemeester Boschstraat.

De prille mei-koningin volgt de opleiding tot retailspecialist/manager. Naast haar opleiding is Samira werkzaam bij Gamma Brunssum en ATR Toiletrent. In haar vrije tijd voetbalt ze bij Woander Forest in Merkelbeek, wandelt ze veel en gaat graag een drankje doen of op stap met de vriendenclub.

Samira is geen onbekende binnen vereniging De Jonkheid; haar broer was nestor in 2017 en haar vader heeft jarenlang deel uitgemaakt van het organisatiecomité van de mei-vereniging.

Nestor en mei-koningin werden daarna op het voormalige gemeentehuis ontvangen door burgemeester Eric Geurts.

foto © ZO-NWS | Sam Verbeek

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties