Ruud Appelhof wint 't Broenssems Leedje

foto © ZO-NWS | Ruud Appelhof
Gepubliceerd op 9/11/2023 om 13:44
Laatst bewerkt op 9/11/2023 om 14:35

Ruud Appelhof heeft de achtste editie van 't Broenssems Leedje gewonnen. Het liedje Es ich 'ns Sjtadsprins kos zeen is de nieuwe carnavalssjlager van Brunssum voor het aanstaande carnavalsseizoen.

De Brunssumse muzikant, die meer bekend is van de volksmuziek, laat nu zien dat hij met zijn steirische harmonica ook in de carnavalswereld goed zijn mannetje kan staan. Het is namelijk pas de tweede deelname van Appelhof aan 't Broenssums Leedje.

In totaal namen 12 liedjes deel aan het evenement. De tweede plek was voor Ivana, die vorig jaar nog de schaal mee naar huis mocht nemen. 3xNiX wist tijdens hun zesde carnavalsseizoen de derde plek te behalen. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties