Rolex-horloges buit overval Heerlen

Gepubliceerd op 8/06/2022 om 16:19
Laatst bewerkt op 8/06/2022 om 16:44

De buit van de overval op een man en een vrouw in een parkeergarage aan de Putgraaf in Heerlen bestond uit twee Rolex-horloges. De politie heeft nog niemand aangehouden en is op zoek naar getuigen van de overval.

Rond 19.10 uur bedreigden drie gemaskerde mannen een man en vrouw die naar hun auto liepen in de parkeergarage. Het is niet bekend of er gedreigd werd met een wapen.  Het drietal schopte de man en sloegen hem tegen een muur aan.  Hij werd voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ook de vrouw kreeg klappen.

Na de overval zijn de drie mannen te voet in de richting van de begraafplaats gevlucht. Omdat de politie vermoedt dat het drietal de Akerstraat en de Groene Boord als vluchtroute gebruikt heeft, is de politie ook op zoek naar beelden van bewakingscamera's of videodeurbellen langs de route.

Ook automobilisten met een dashcam die rond de tijd van de overval hier onderweg waren worden verzocht hun beelden na te kijken. Het enige dat bekend is over het signalement van de daders is dat de zij een Noord-Afrikaans accent hadden. 

Getuigen of mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties