Roda zegt diverse contracten formeel op

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 27/03/2024 om 14:42
Laatst bewerkt op 27/03/2024 om 18:00

Roda JC heeft de contracten van Niek Vossebelt en Loek Hamers formeel opgezegd. Ook maakt de club geen gebruik van de opties die Lennerd Daneels en Fabio Sposito in hun contract hebben.

Voetbalclubs zijn volgens de cao voor betaald voetbal verplicht om spelers met een aflopende verbintenis vóór 1 april duidelijkheid te verschaffen over een eventuele verlenging.  

De manager voetbalzaken van Roda JC, Robbie Servais, heeft bij de verdedigers Teun Bijleveld en Boyd Reith, eerder aangegeven verder met hen te willen, op voorwaarde dat de club promoveert naar de Eredivisie. Met Reith is afgesproken dat hij bij promotie blijft. Bij Bijleveld zullen de partijen om tafel moeten voor een nieuw contract. 

Het formeel opzeggen van de contracten wil niet zeggen dat eerder genoemde spelers ook daadwerkelijk vertrekken bij Roda. Zowel de club als de spelers kunnen als er meer duidelijk wordt nog altijd een nieuw contract afsluiten. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties