RKVV Wijnandia jubileumfeest en nacompetitie moeten hand in hand gaan

foto: Facebook rkvv Wijnandia
Gepubliceerd op 27/05/2024 om 09:51
Laatst bewerkt op 27/05/2024 om 10:34

Voetbalvereniging RKVV Wijnandia bestaat 75 jaar en viert dat met een feestweekend op 8 en 9 juni. Het mooiste cadeau kan de club zich echter zelf nog geven.

Zondag wist het eerste team zich te plaatsen voor de nacompetitie. Daardoor bestaat nog altijd kans op promotie naar de vierde klasse. In de eerste ronde op zondag 2 juni is OVCS uit Sittard de tegenstander.

Ook tijdens het feestweekend speelt voetbal een grote rol. Zo is er een voetbalwedstrijd tussen de legendes van Wijnandia en Roda JC. De wedstrijd vindt plaats op Sportpark Burgemeester Cortenraad en begint om 18.00 uur. Aansluitend is er een gezellige feestavond met onder andere een optreden van Guido Frissen, bekend van de Schintaler.

Zondag beginnen de feestelijkheden met het in het zonnetje zetten van de jubilarissen en vervolgens gaat de familiedag van start.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties