Repaircafé Oirsbeek in teken van de fietsenmaker

foto: iStock
Gepubliceerd op 17/03/2023 om 10:15
Laatst bewerkt op 17/03/2023 om 10:59

In de Schepenbank in Oirsbeek is op zaterdag 1 april weer het Repair Café. Dat staat deze keer in het teken van de fietsenmaker. Naast fietsen en kinderfietsen repareert hij ook rollators.

Vrijwilligers staan van 10.00 tot 13.00 uur klaar om, indien mogelijk, defecte spullen te repareren. Door spullen te repareren is het niet nodig om nieuwe te kopen en daarmee worden onder andere grondstoffen en geld gespaard. Naast reparatie van elektrische apparaten zijn er ook vrijwilligers die kleding verstellen en is de messen- en scharenslijper aanwezig.

Ook is er een boekenruilbeurs en bezoekers kunnen vragen stellen over computers en aanverwante apparaten. De reparaties zijn kosteloos, echter een vrijwillige bijdrage wordt aanbevolen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties