Repaircafé Oirsbeek is eerste zaterdag van maart weer open

foto: Facebook Repaircafé Nuth
Gepubliceerd op 20/02/2024 om 09:23
Laatst bewerkt op 20/02/2024 om 12:41

Repair Café Oirsbeek is zaterdag 2 maart weer open. Tussen 10.00 en 13.00 uur kunnen mensen terecht in de Schepenbank in Oirsbeek. 

De aanwezige elektra- en elektronicareparateurs repareren apparaten variërend van tv’s, stereo’s, stofzuigers, koffiezetmachines, tosti-ijzers, broodroosters, strijkijzers, lampen, speelgoed, naaimachines en gereedschap. 

Ook is er een fietsenmakers aanwezig en kunnen er messen, scharen en tuingereedschap worden geslepen. Dat is nog niet alles, want zelfs voor kapotte kleding is er een naaister aanwezig. 

De organisatie laat weten dat de reparaties gratis zijn. Desalniettemin wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties