Rechter verlengt tbs van man uit Simpelveld

Gepubliceerd op 24/05/2023 om 14:17
Laatst bewerkt op 24/05/2023 om 15:35

De rechtbank in Roermond heeft het tbs van Ricardo G. uit Simpelveld met twee jaar verlengd. G. kan zich in het vonnis vinden.

De man uit Simpelveld werd veroordeeld voor het verkrachten en misbruiken van een baby, drie kinderen en zijn partner. Volgens dagblad De Limburger maakte de veroordeelde ook kinderpornografische opnames van de zusjes van zijn toenmalige vriendin en zijn eigen zoontjes. 

Bij de 49-jarige is sprake van een antisociale persoonlijkheidsstoornis met narcistische en borderline kenmerken en pedofilie. Hoewel de veroordeelde goed meewerkt aan de therapie zijn psychiater en psycholoog niet overtuigd van de veranderingen bij de man. Naar verwachting gaat dit ook nog jaren duren.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties