Raadsvergadering Beekdaelen 19 oktober 2022

Gepubliceerd op 17/10/2022 om 09:00
Laatst bewerkt op 20/10/2022 om 15:58

De gemeenteraad van Beekdaelen komt woensdag 19 oktober bijeen voor een extra raadsvergadering. Deze vergadering begint om 19.00 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Nuth.

De vergadering is LIVE te volgen via de diverse kanalen van streekomroep ZO-NWS.

De extra vergadering staat geheel in het teken van het openhouden van de noodopvang op de voormalige Amerikaanse legerbasis in Schinnen. Groen Links en de PvdA hadden tijdens de laatste raadsvergadering een motie ingediend. Echter twee brieven besproken die de Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid en de Veiligheidsregio Zuid-Limburg zorgden ervoor dat de situatie opnieuw bekeken moest worden. Vorige week werden de raadsleden in een besloten bijeenkomst bijgepraat over de inhoud van de brieven. 

Kijk hier voor de volledige agenda voor de raadsvergadering.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties