Processie en weidefeest in Wijnandsrade

foto: iStock
Gepubliceerd op 19/05/2023 om 13:55
Laatst bewerkt op 19/05/2023 om 13:59

De Auwt-Prinse van CV De Veldkretsers uit Wijnandsrade organiseren op zondag 4 juni een weidefeest. Voorafgaand aan het feest vindt de jaarlijkse sacramentsprocessie plaats.

Om 10.00 uur vertrekt de processie vanaf de parochiekerk St. Stephanus richting de Isodoriskapel in Swier. Aansluitend gaat om 12.00 uur op de weide aan de Landweg (nabij de kapel) het weidefeest van start. Het feest staat in het teken van het 44-jarig jubileum van de carnavalsvereniging. 

Onder de muzikale klanken van de Roatsjer Jonge, Sumavanka en de Nuther amusementskapel kan genoten worden van het een drankje en is er een barbecue. Ook voor de kleinsten is er genoeg te beleven.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties