Priesterjubileum voor Pater Jan Bos

foto: Facebook Wil Houben
Gepubliceerd op 2/04/2024 om 09:48
Laatst bewerkt op 2/04/2024 om 10:41

Pater Jan Bos vierde zondag zijn 65-jarig priesterjubileum in Klimmen. Volgens burgemeester Wil Houben was het halve dorp uitgelopen om de pater naar de kerk te begeleiden.

Natuurlijk mocht Broederschap Sint Sebastianus niet ontbreken. De schutters zijn van oudsher de beschermers van de kerk. Ook Harmonie de Berggalm en Mannenkoor Sint Remigius droegen hun steentje bij aan dit bijzondere jubileum. 

Onder leiding van emeritus pastoor Harrie Brouwers was er een bijzondere Heilige Mis met daarin ook een lofrede van de burgervader over de indrukwekkende carrière van de pater. Na een emotioneel dankwoord van Pater Bos volgde buiten de kerk nog een serenade van de harmonie. Pater Jan Bos kon het als muzikant niet nalaten om zijn eigen serenade te dirigeren. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties