Pop-up priklocatie in Winkelcentrum Brunssum

foto © ZO-NWS | iStock
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 19/10/2021 om 13:01
Laatst bewerkt op 19/10/2021 om 13:30

Mensen die nog geen coronavaccinatie gehad hebben of nog een tweede prik moeten krijgen kunnen binnenkort terecht in Winkelcentrum De Parel in Brunssum. De GGD opent daar op vrijdag 29 oktober een zogeheten pop-up locatie.

Iedereen die geen afspraak heeft gemaakt voor een coronavaccinatie kan op de locatie terecht voor een eerste, tweede of derde prik met het Pfizer-vaccin. Mensen die door een specialist zijn uitgenodigd voor een derde prik moeten de uitnodiging meenemen. Iedere vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur wordt er gevaccineerd.

Ook in Kerkrade bij Medisch Centrum West en in Vaals bij Feestzaal Cafe Restaurant Suisse worden pop-up locaties geopend.

Medio augustus opende de GGD Zuid Limburg haar eerste pop-up informatie- en vaccinatielocatie in het Corneliushuis in Heerlen. Ruim 1400 inwoners van Heerlen en buurgemeenten hebben hier een prik gehaald. De pop-uplocatie in de wijk is een uitkomst voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of waarvoor de afstand tot een reguliere vaccinatielocatie te ver is. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties