Politie vindt gestolen motoren in Hoensbroekse garagebox

Gepubliceerd op 3/05/2024 om 09:50
Laatst bewerkt op 3/05/2024 om 14:13

De politie heeft in een garagebox in Hoensbroek diverse gestolen motoren en quads aangetroffen. De politie kwam de gestolen spullen op het spoor nadat zij op heterdaad een motordief hadden aangehouden.

De motorrijder trok de aandacht van buitengewone opsporingsambtenaren omdat hij zonder helm reed. Bovendien was zijn tweewieler niet voorzien van een kentekenplaat. Op een parkeerplaats aan de Hoofdstraat in Hoensbroek liet hij zijn motor achter in de bosjes en zette het op een lopen.

De politie werd ingeschakeld en tijdens het onderzoek troffen de agenten in een nabijgelegen garagebox twee gestolen motoren en twee quads aan. Deze zijn in beslag genomen om de herkomst van de voertuigen te achterhalen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties