Vermiste Gino dood gevonden in Geleen

foto © ZO-NWS | Track 88
Gepubliceerd op 4/06/2022 om 11:36
Laatst bewerkt op 4/06/2022 om 15:59
foto © ZO-NWS | Track 88

Het stoffelijk overschot van de al dagenlang vermiste Gino van der Straeten is zaterdag in Geleen gevonden.

De politie is zaterdagochtend een groot onderzoek opgestart in een groenstrook achter de Opbraakstraat in Geleen. Het gebied, waar onder andere speeltoestellen staan, is ruim afgezet en de politie is ruimschoots aanwezig. Ook heeft de politie een tentje opgezet aan de achterkant van een woonhuis. De politie zegt er ernstig rekening mee te houden dat het gevonden lichaam dat van Gino is.

vermist
Gino van der Straeten (9) werd sinds woensdagavond in Kerkrade vermist. Meteen werd groot alarm geslagen en werden zoekacties op touw gezet. Donderdag werd in Landgraaf zijn step gevonden en vrijdagavond werd in een bos in Kerkrade kleding gevonden.

Lees ook: Step van vermiste Gino gevonden

verdachte
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in een woning in Geleen een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning. Volgens L1 zou het gaan om de 22-jarige Donny M. uit Geleen. De man is een bekende van politie en justitie. De politie kan of wil dat nog niet bevestigen. Bij diezelfde woning zou zaterdagochtend het lichaam van de vermiste jongen gevonden zijn.

Lees ook: Man uit Geleen gearresteerd in zaak vermiste Gino

foto © ZO-NWS | Track 88

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties