Pizza's centraal in nieuw toneelstuk Ongeros

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 25/01/2023 om 11:06
Laatst bewerkt op 25/01/2023 om 15:23

Toneelvereniging Ongeros uit Amstenrade heeft weer een nieuw toneelstuk ingestudeerd. In maart en april is in Amstenrade en in Oirsbeek de productie Mamma Mia, wat 'n pizzeria te bewonderen.

De pizzeria van Piet en Bep is aan een verbouwing toe. Ze krijgen hulp van dochter Georgina en haar vriendin Kees en de medewerkers Lodewijk en Keetje. De buren hebben echter andere plannen voor het restaurant. 

De regie is in handen van Gwen van Genderen. De première van het stuk is op 24 maart om 20.00 uur in gemeenschapshuis Bie de Veldwachter nabij de kerk in Amstenrade. Ook op 1, 2, 15 en 16 april wordt het toneelstuk in Amstenrade uitgevoerd. Op 22 en 23 april staan twee voorstellingen gepland in partycentrum De Oirsprong in Oirsbeek.

Kaarten zijn te bestellen via www.ongeros.nl of 06 - 282 986 06

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties