Pinkpop wederom een jaar opgeschoven

Gepubliceerd op 30/03/2021 om 17:02
Laatst bewerkt op 30/03/2021 om 17:27

De 51e editie van Pinkpop moet vanwege corona wederom verschoven worden. De organisatie laat via hun website weten dat zij met pijn in het hart hebben besloten het festival te verschuiven naar 17, 18 en 19 juni 2022.

Door corona blijken met name Amerikaanse acts huiverig te zijn om hun tournees te laten plaatsvinden. Daardoor wordt het onmogelijk om een gewenst programma samen te stellen. Onder andere Pearl Jam en Post Malone lieten eerder weten dit jaar toch niet naar het festival op Megaland te komen.

De organisatie van Nederlands oudste meerdaagse openluchtfestival is op dit moment al aan de slag met het programma voor 2022. Pearl Jam heeft al laten weten dat zij er in 2022 wel bij zijn.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Voor het omruilen of retourneren van een gekochte kaart volgt binnenkort meer informatie via Ticketmaster.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties