Oud-voetballer Bob Jongen overleden

Foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 2/01/2023 om 11:24
Laatst bewerkt op 2/01/2023 om 11:56

Oud-voetballer Bob Jongen is op nieuwjaarsdag op 95-jarige leeftijd overleden. De Kerkradenaar speelde onder andere voor Roda en Fortuna.

De aanvaller stond in de jaren '50 op het veld en was ook enkele jaren actief voor Alemannia Aachen. Daar behaalde hij ook zijn trainersdiploma. Na zijn actieve voetbalcarrière werd hij als eigenaar van Le Caveau in Geleen actief in het uitgaansleven.

Toch liet de voetbalwereld Jongen niet los. Samen met Nol Hendriks was hij jarenlang scout voor Roda JC en haalde hij menig talentvolle speler naar Kerkrade. Roda JC had een speciale plek in zijn hart want ook dit seizoen bezocht Jongen nog iedere thuiswedstrijd.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties