Oud-speler Luijpers komt technische staf Roda versterken

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 1/06/2023 om 10:51
Laatst bewerkt op 1/06/2023 om 13:33

Oud-speler Mark Luijpers gaat de technische staf van Roda JC versterken. De voormalige verdediger gaat samenwerken met de onlangs bekendgemaakte hoofdcoach Bas Sibum.

Zijn terugkeer naar Kerkrade is volgens Soccer.nl op zich verrassend omdat hij dit seizoen werkzaam was bij aartsrivaal MVV. Met de 52-jarige Luijpers is de technische staf voor het aankomende seizoen ingevuld. Hoofdtrainer Sibum en Luijpers werkten eerder ook al samen in Kerkrade. In 2007 was Sibum nog actief op het veld en Luijpers maakte toen deel uit van de staf.  

De afgelopen jaren was Mark Luijpers actief als assistent bij VVV-Venlo, TOP Oss en MVV. Als speler kwam hij voor zowel MVV als Roda JC uit. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties