Oud-burgemeester Gerd Leers presenteert voorstelling docu Limburgia

Gepubliceerd op 11/10/2021 om 11:56
Laatst bewerkt op 11/10/2021 om 12:09

BSV Limburgia organiseert op vrijdag 5 november een voorstelling in de Brikke Oave in Brunssum waarin de documentaire Victorie in de mijnen over het landskampioenschap van de roemruchte club zal worden getoond. De presentatie is in handen van oud-burgemeester Gerd Leers.

Dez voorstelling zal omlijst worden met muzikale ondersteuning van Harmonie Orkest Brunssum en Gina, Marina en Glenn van de band TOB. Ook zal een delegatie van de oud-mijnwerkers niet ontbreken en KNVB-bondsvoorzitter Just Spee. 

De bovengenoemde documentaire zal worden getoond en tevens zal er een film met uniek beeldmateriaal (geproduceerd door de Foesbalbuun) uit dit historische seizoen te zien zijn. De kaartverkoop voor deze avond start vanaf dinsdag 12 oktober via de ticketshop van de Brikke Oave.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties