Oproep voor jeugdlintjes in Voerendaal

Gepubliceerd op 31/08/2023 om 11:42
Laatst bewerkt op 31/08/2023 om 14:33

Jongeren uit de gemeente Voerendaal kunnen tot 1 oktober aangedragen worden voor een jeugdlintje. Het College van burgemeester en wethouders is van mening dat ook de sociale en maatschappelijke betrokkenheid van jongeren beloont mag worden.

Je kunt jongeren tussen de 6 en 18 jaar die iets goeds doen of gedaan hebben voor vrienden, familie, vereniging, goed doel of buurt nomineren. Deze kids leveren een positieve bijdrage aan hun omgeving én aan Voerendaal. Tijdens een speciale bijeenkomst worden zij extra in het zonnetje gezet.

Iemand nomineren kan door voor 1 oktober een email te sturen aan info@voerendaal.nl. Vermeld daarin je naam, email en telefoonnummer en de gegevens van degene die genomineerd wordt. Omschrijf ook waarom hij of zij een jeugdlintje verdient. En houd het geheim voor de genomineerde.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties